Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Discarding myself

My heart is heavy
Like a rock
Pages flips
Storys unfold
In the pace of my life
Every second
Never look behind
Live like it's fine
No one can hurt
Make me go blind
My pain makes no sense
It's there, here
a little everywhere
And still
I can't find it
Anywhere




Fri vers av Vevve
Läst 182 gånger
Publicerad 2014-02-02 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vevve
Vevve