Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'll see it. Sometime

Effort makes nothing
before my eyes
I'm too close
But I can't step back
and see it all
The leap is to far
My legs is to short
My strengh is to weak
The leap is not for me

Yet.




Fri vers av Vevve
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-02-02 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vevve
Vevve