Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR FULT

Det är fult att vara fattig.
Det är fult att vara rik.
Det är fult att leva livet.
Det är fult att ligga lik.

Det är fult att vara flitig.
Det är fult att vara lat.
Det är fult att vara mager.
Det är fult att äta mat.

Du borde skämmas, skämmas!
(hämmas, hämmas)

Inte si, inte så, inte se, inte röra,
inte göra så - nej!
(åh, nej)

Du borde skämmas, skämmas!
(hämmas, hämmas)

Det är fult att vara ärlig.
Det är fult att vara skum.
Det är fult att vara klyftig.
Det är fult att vara dum.

Det är fult att vara tråkig.
Det är fult att vara kul.
Det är fult att vara vacker.
Det är fult att vara ful.

Du borde skämmas, skämmas
(hämmas, hämmas)

Inte si, inte så, inte se, inte röra,
Inte göra så - nej!
(åh nej)

Du borde skämmas, skämmas!
(hämmas, hämmas)

Helfult.
Busfult.
Stormfult.
Kalasfult.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Jonas Hellström
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-02 11:52



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Å så rakt skrivet...
jag rullar runt på golvet och nyser av skratt.
2014-02-02

  Larz Gustafsson VIP
"Det är farligt att leva...man kan dö" (Magnus Uggla)
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström