Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska gifta mig med min massagestav





Tager du denna Tess
Att älska i nöd och lust

Ja!

Jag förklarar er nu massagestav
Och hustru
You may kiss the bride




Fri vers av Tess74
Läst 249 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-02 14:26



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - så bra!

Ja måste ge dej en stor komplimang för din stora produktion av bra texter. Även en da me idétorka publicerar du ju minst 50 texter!
2014-02-03

  Carina Bendix
Hahahaha, rolig ide´. :)
2014-02-02

  Lars Hedlin
JA där ser man ....ger ju både vibbrerande stunder och njutning *ler*
2014-02-02

    ej medlem längre
Ha ha..jaha då får jag gratulera er då, till ett långt och lustfyllt liv:)
2014-02-02

  träsnidaren
Hehe härligt!
Jag är förlovad med höger handen.


2014-02-02

  mickech
Haha blir lite enahanda diskussioner!
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74