Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden är kommen, tiden är rätt, tiden är nu


som en inneboende

som en inneboende;
jag livnär mig
i vad som skall vara
min kropp

ingen är hemma
när tiden är rätt

ty, mitt hjärta är numera
ditt hjärta
och själen följer
dit hjärtat går




Fri vers av S.Jas
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-03 03:49



Bookmark and Share


  knappen
Kan bara citera:

När ditt hjärta slår
Skvalkar min själs aura
Badandes i kärleken till dig
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas