Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Videosamtal

Genom en kameralins
är den vackraste betraktelsen
att se hur täcket
reser sig i mörkret

Med störningar
i lurarna
slappnar jag av
till dina tunga andetag

Och medan du sover
löper mina fingrar
frenetiskt amok
över tangentbordet

Ditt lugn får mig att orka
trots att timmen är sen




Fri vers av S.Jas
Läst 268 gånger
Publicerad 2017-12-29 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas