Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet i § § - Rättegångsbalken 13:2 st. 1


Fastställelsetalan



Ter det sig oklart
väcker hon
semineutral
fastställelsetalan



Innan hon kvävs


Ty, då ovisshet råder
länder det henne
till förfång

___


Det länder henne
till förfång


Om tvistefrågan inte fastställs
med en gång






Fri vers av S.Jas
Läst 225 gånger
Publicerad 2017-12-15 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas