Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp


Livet är ett hopprep



Som en livlina,
mitt i all hopplöshet





Fri vers av S.Jas
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-29 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas