Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon


annihilation
av drömbankens
dammigaste sidor


och kanske börjar allting om










Fri vers av S.Jas
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-07 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas