Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poem


Work of art

The task manager

manages

my work

of art

while I'll have
to make sure

to manage
the art

of keeping
a steady
hand when
writing these
lines

even though
I might be nervous

trembling
....

I've gotta stay
calm

and let the task manager
hold my writings in its
square quarter

knowing that I am
on the right path

and free to share
my own song


free to be

- me




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nina.K
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-03 04:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten börjar fantastiskt bra. Håller läsaren i sitt grepp med de snillrika orden, ordföljden och händelsen, man undrar: " vad händer här näst?"
Mycket bra dikt.
Slutet kunde tjänat på att inte bre ut sig på så sätt att dikten tappar lite av rytmen, men annars, en formidabel work of art!
2014-02-03

  Larz Gustafsson VIP
You are God's work of art.
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K