Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En riktig kanon-haiku!" Nina.H 2013-09-11


ARABISK VÅR-HAIKU

Spolad diktator
Slutade sina dagar
I ett avloppsrör




Bunden vers (Haiku) av Jonas Hellström
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-03 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström