Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN HEMMABASERAD VERKSAMHET

Vissa extraknäck -
de gör dig extra knäckt.
Det verkar lätt suspekt -
ja, nästan som en sekt.

Så framfusigt och fräckt -
det har du nog upptäckt.
Det finns väl ingen
som bestrider.

I nätet fastnar
du likt flugan -
och plågar vännerna
och frugan.

Början verkar trög,
men snart blir lönen hög.
Ja, allting löser sig omsider.

Fast det går med förlust
hörs du med liv och lust
hylla fria arbetstider.

Fast många runt omkring dig lider.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-03 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström