Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cigaretter och alkohol betyder ingenting efter midnatt

jag röker för mycket säger du och kastar cigaretten på gatan. vi går in igen och jag smäller igen dörren. borde egentligen inte gått ut med dig alls men det spelar ingen roll fast jag vet att jag kommer ångra mig imorgon när jag vaknar, eftersom det alltid blir så och mitt hjärta slår bara för att det måste när jag tänker det.

vi satt i soffan och ditt vin tog slut och någon skruvade upp volymen så högt så du skrek lite när du sa: "livet är ingen dans på rosor" och jag tänker nej jag har märkt det för jag har dansat sönder mina fötter så många gånger för dig nu.

jag är inte full säger jag men ångrar mig när jag reser mig ur soffan. dina fingertoppar nuddar mitt ansikte och jag vänder bort huvudet och skrattar lite och tänker att det är nu jag ska gå men du luktar ju så gott och det kanske är annorlunda den här gången, men det är det ju egentligen aldrig.

du passar i lugg säger du och stryker med fingrarna genom mitt hår. tack säger jag och tänker att ofta du ens ser att jag klippt mig du har ju inte ens märkt att jag existerar på flera månader vafan har du inte hört av dig för?

mina skor får plats i dina och vi skrattar och du säger att det betyder att vi hör ihop och mitt hjärta slår dubbla slag för att du ens tänkte tanken.

klockan är två och du har inte gått hem än och jag sa det är nu när allt folk börjar gå som man lyssnar på kent och du satte på pärlor och sjöng med. för en sekund var du det vackraste jag visste men jag vet att jag inte borde tänkt så.

vi sitter lagom nära varandra i soffan jag tänder en cigarett och kommer på att jag inte borde röka inne men du öppnade fönstret och det var okej för den här gången.

jag blev trött och sa att du borde gå hem nu och du frågade om jag klarade mig ensam jag tänkte att det har jag ju gjort förr.

det var ljust när du gick och jag fick ett sms från dig när du lämnat huset: "gå upp till ditt fönster, solen har samma färg som ditt hår nu när den stiger upp"




Övriga genrer av jagfinns
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-03 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagfinns
jagfinns