Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör så jag faller i tusen bitar Erik

Det var som om du sakta
slet ut mina ögon och
krossade min verklighet Erik
tusen sylvassa bitar spreds ut
över mina långa ensamma nätter

Dina ord har fastnat inom mig Erik
och dom nöter sönder det av
mig som fortfarande är vid liv
Jag trodde inte att du skulle sitta
fast så hårt Erik

Som om du fortfarande betyder
något för mig
och det är klart att du gör
du kom när jag var trasig
och du har helt enkelt läkt in i mig Erik

Det beror på allt
allt vi sagt och allt vi gjort
och jag har aldrig velat vara mer
hel och tillräcklig för någon
än vad jag ville vara för dig Erik




Fri vers (Fri form) av jagfinns
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-15 21:08



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Oj detta berörde mig starkt
mycket sorg och svärta i denna
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

jagfinns
jagfinns