Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

problemlösning

problem:
hon känner sig trygg där. med benen ihop trasslade
och med näsan vid hans nacke.
hon känner sig rädd där. med sitt hjärta blottat
och känslorna utspridda.
hon känner sig varm där. ända längst in i maggropen
och utmed hela ryggraden.
hon känner sig så orolig där. med förvirrade tankar
och vetskapen om att hon är långt ifrån den enda.

lösning:
hon distanserar sig tills hon blir så kall
att hans kropp kan vara vem som helst.




Fri vers av jagfinns
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-24 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagfinns
jagfinns