Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otillräcklig

Ibland undrar jag vem jag försöker lura
sväljer mörkret med alkohol
lugnar mitt stressade hjärta
men det är ju bara klockan fem
natten till söndag
som du vill ha mig
och inte ens då är jag tillräcklig

biter sönder mina naglar för dig
det är plötsligt hösten 2010 igen
och jag är påväg till dig

novembermorgon klockan fem
och dina läppar är kalla mot mina

tror mitt hjärta ska sprängas när du tar min hand
och även fast jag har tusen frågor
så vill jag inte förstöra det här

rösten spricker och du skrattar lite
jag säger att det här är fel och du håller med
men du släpper inte min hand

och jag trodde att jag var nära
men jag stod utanför och skrev tomma
meddelanden på din dörr
eftersom du aldrig släppte in någon

(är hon allt jag inte var?)




Fri vers (Fri form) av jagfinns
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-15 21:13



Bookmark and Share


  Drömfångare
Slutklämmen ensam förtjänar en applåd - men naturligtvis tillägnar jag den hela dikten. Man kan ju bara applådera en gång.. ;-)
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

jagfinns
jagfinns