Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fastna, sötnos

Sötnos,
Du fastnade på mig
som en fläck som inte går att tvätta bort
det var som om du skrev ditt namn på min favorittröja med en spritpenna, sötnos
(som om jag alltid ville ha dig där)

Sötnos, ska det vara såhär svårt att glömma bort?
Varför är du en kaktus, sötnos?
Som stöter bort mig
taggarna finns där och jag vill ha dig
men det går inte att röra dig utan att sår öppnar sig

Sötnos,
du vet väl om att jag fortfarande drömmer om dig?
För mig är du änglar, regnbågar och vackra minnen
Sötnos, du lovade ju faktiskt




Fri vers (Fri form) av jagfinns
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-15 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagfinns
jagfinns