Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla vackra

& varför säger du det aldrig till mig?
Varför kan vi inte bara erkänna för varandra?
(för vi vet ju att vi tänker likadant)
att andas utan dig går inte
är det en sådan sak som är så svår att förstå?

För när jag är med dig
när vi inte går isär
när vi står där bredvid varandra
Du har alltid varit längre än jag
och det hade nog sett konstigt ut annars
om jag stått där och sett ner på dig
det hade det nog gjort
(och vi ska nog vara glada att jag inte har världens längsta ben)
& juste
när vi står bredvid varandra
tillsammans med händerna ihopklistrade med lim
Ja, då är vi så jävla vackra

För utan varandra hade vi inte haft det där leendet
som alla så ofta pratar om
(du ler alltid med hela munnen och du är så jävla vacker då)
Vi måste berätta för varandra fattar vi inte det?
Vi kommer slösa bort hela vårt liv
Inte någonsin förklara för varandra att vi inte kan leva utan varandra
För vi är så jävla lika
ja det är vi, likadana

(& du påminner mig om mig)

Bredvid varandra är vi perfekta
I varandras armar är vi perfekta
& i varandras ögon är vi så jävla vackra




Fri vers (Fri form) av jagfinns
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-15 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagfinns
jagfinns