Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid min sida kan jag vända nya blad...


Vid Min Sida


vid min sida där går du

vid min sida berättar du

sida vid sida

om din egen sida

när sidan inte blev en sida

och jag liksom tycktes försvinna bland
dina sidor men jag kom tillbaka med

nya sidor du ville bläddra i

ja flera kapitel blev som nya

så ingen av oss blir blekta
i en gammal bok
med redan berättade sidor

för vi är återtryckta i ny upplaga

därför går livet inte i repris
och vi är inga dåliga kopior av varandra

där emot kan vi dra nytta av
våra friska vindar som öppnar upp

en sida i taget så vi kan läsa något
som vi vill lyssna på

Vid Min Sida
och Vid Din ska vi bara fortsätta gå...






























































Fri vers (Fri form) av demonsson
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-03 19:35



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Bara såå fin känsla i din dikt!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson