Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Hjärntvättande Moderater och företagare !

På kort tid har hamburgerkedjan Max och Moderaterna i STHLM:S läns landsting skickat ut politiska mail till sina respektive anställda där de bedriver politisk propaganda å det grövsta ! 

Ensidig och skabrös information som bara är subjektiv, endast de eventuellt kostnadskrävande resultaten nämns , inte de resultat som skulle ge trygghet i bättre försäkringar, bättre anställningsförhållanden med mera . USA-influerad politisk smörja är vad det handlar om ,tyvärr har denna dynga kommit över från det stora landet i väster . 

Min åsikt är att det handlar om två riktiga politiska bottennapp , som ,förhoppningsvis, slår tillbaka på Max själva (varför inte en veckas bojkott !?) och Moderaterna i STHLM:S läns landsting (rösta bort dessa självgoda högerbroilers i valet !) . 

 

-Källa : P1:s nyheter i veckan som gick .

---------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska