Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek..

Som en illusion som speglar sig på öppet hav
Oavsett vad vi gjorde och vad vi gav...

Att något vi tror, något vi känner,
Att det förr eller senare händer...

Andetagen, känslan, att sväva fram

Dagar med drömmar om ett leende till varann...

En önskan, En gåva...
Som en blomma på ditt bord
med ett vackert handskrivet ord...

En del av mej...


(Axplock ur Själens Tankar)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 315 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-02-04 16:56



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
För vissa texter finns inga bra ord som gör den rättvis. Alltså jag bokmärker den....
2014-02-21

  Katinka VIP
Ja, kärleken är en önskan och en gåva. Den finns i ett leende mellan människor. Den finns i våra längtande hjärtan. Mycket fint!
2014-02-20

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och vackert...
2014-02-06

  Angel of love
Jätte fin Yeppis.;)
2014-02-04

  Eliza-69
fin fin
2014-02-04

    ej medlem längre
Så fint om kärlek.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis