Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i drömmen

 

 

..och jag födde ett  vitt ägg

ådrig

tvillingar i

små

en pojke och en flicka

 

helvita

 

men svarta ögon

runda, stickande blick

 

 

...och jag försökte berätta...

till dig

hur fina de var




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-08 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP