Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mig.

Gråt, gråt mitt barn
Det har du förtjänat
Efter alla dessa motgångar
Och sorg,
Har jag äntligen sett dig
Din önskning ska tillslut
Efter tårar och blod
Uppfyllas
Jag erbjuder dig nu min hand
Vågar du?




Fri vers av skogarna
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-04 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna