Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

acceptans.

konsten att kunna sova
konsten att följa drömmar
konsten att vara fri
konsten att våga flyga
konsten att släppa taget
konsten att våga stanna kvar
konsten att visa sorg
konsten att känna lycka
den kan inte jag.




Fri vers av skogarna
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-04 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna