Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poem - micro story


The writer


Sometimes
I speak
out loud
what I type

like someone
is reading out loud
what I am writing
before I have written it

my fingers are trying
to catch up with the
voice and runs as
fast as they can
typing for life
-

sometimes writing
is a good runaway
a perfect getaway
to a street
hidden form
everyone
else except
myself

and I like it that
way - my little
written secret
in an in a secluded alley
in the midst of the night

Just me and the words
I give life to them
and they get hands
and feet to move around
eyes to see and mouth
to speak - they become
alive - breathing - living
with me - my tavar ishchi

- my travel mates

-

I never feel alone
when the words
are with me
they keep
me sane keeping
the dirt and mud
away from
my brain

stopping my
hands from
trembling
in the cold
making the
light shine
through
my mind


Sometimes
I read it out
loud when
I write

It is the words
speaking

and I


- I am the writer





Fri vers av Nina.K
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-05 03:08



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Snyggt! Denna fastnade redan vid första raderna. Bokmärker.
2014-02-05

  Pot Pourri
åh ja, känner igen, fast jag gör det mer med ljudlösa ord genom näsan (låter ju helknäppt när jag läser det haha) men jag nästan undrar vem som knäppte på diktafonen ibland. Skön känsla i detta, och orden håller nog med om att det är just så de gör. Bra hm.. 'översatt' av Writer. Förklara något med självet av 'något', är inte det lättaste, men en av kommunikationens värdefulla egenskaper, enligt mig. Är vi ledare eller följare av Ordet, kan man undra ibland om denna Magiska maktinnehavare :) Denna blir bokmärkt rakt av! Tackar väldans för publicering!
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K