Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blind, så otroligt blind.

Som de tidiga morgonstrålarna,
värmer du mina kalla kinder.
Du öppnar ditt hjärta för mig,
en vacker inbunden bok av läder,
Nött och sliten,
med år av erfarenhet på nacken.
Ändå låter du mig bläddra,
Sida för sida.
Du målar upp stora slag,
lust förvandlat till förälskelser,
ångestfyllda hjärtesorger,
och minnesvärda lyckorus.
Förtrollad av dina drömmar,
glömmer jag mina egna.
En magisk dryck viner genom mina ådror.
En falsk dröm att jaga,
blir min anledning att leva.
En fenix flyger bland trädtopparna,
dyker mot mig med frälsning.
Doften av saltvatten slår emot mig,
och jag omfamnas med värme och passion.
Kärleksord viskas i mitt öra,
och jag blundar och ler.
Tillsammans flyger vi iväg,
till en konstlad fantasi.
Ett farväl lämnar mina läppar,
till skuggan av livet,
jag en gång hade.
Lycklig, lycklig, så underbart lycklig,
tillsammans med dig,
I en dröm som inte finns.




Fri vers av skogarna
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-05 08:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket vacker dröm
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna