Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tio minuter kvar.

Jag sjunger ut röken jag inhalerat,
och blickar ut över de vita farkosterna,
mjuka och skira i kanterna,
far de fram,
döljer den blåa världen.
Vargarna piskar mina öron,
fyller mig med ljudet från kriget,
mellan tid och metall.
Plikten fyller mig,
med endast tio minuter kvar,
står jag tyst och tittar ut över skeppen,
med drömmen om att jag en dag,
kan få bli en del av,
de odödliga tankarna,
högt upp i skyn.
Jag ber dig,
min kärlek,
ge mig vingar.




Fri vers av skogarna
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-05 08:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna