Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att sova!

 

genom det glänta fönstret

räcker in sin ömma hand

och massera min panna

och smeker mina kinder

och händer

den friska morgon vinden

 

fåglarnas vackra morgon sång

känns som min mammas röst

för min trötta kropp

och mina sömniga ögon

-när hon sjöng mig till sömns-

 

dags och sova

för mig

god natt

eller

ha en bra dag

och må lyckan står vid er sida,

ni som är redan uppe!

 

omid Salimi  05.02.2014

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Salimi Omid
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-05 08:29



Bookmark and Share


  Salimi Omid
Tack själv! Vi kan ju åtminstone önska varandra lycka till, fast vi inte känner varandra, vi människor.
2014-02-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina minnen i dina rader och tack för en god önskan!
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Salimi Omid
Salimi Omid