Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara just då


Jag ville inte att du skulle bli glad
Ville inte se dig le den natten
Ville inte göra dig varm, trygg och säker
Men jag behövde dig, den natten

Behövde någon att röra
Smaka, känna

Men jag vill inte att du ska tycka om mig
Bry dig inte om mig, behandla mig som luft

Jag behövde dig den natten, förlåt




Fri vers av namnlös
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-03-17 23:16



Bookmark and Share


  _Qexa
Oj, wöw. oO
Denna berörde mig
känner sådär också ibland. =/
Gillar dina andra texter också, super (y).
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

namnlös