Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andnöd



En tom blick, en kort sekund, och du är tyst
Dina ögon ser bort, längre än vad jag når
En kort sekund in i en dimma, där jag inget kan se
Det är allt som krävs för att andetagen ska kämpas fram med nöd
Och kylan brista tag i mitt hjärta

Kan inte sluta att ständigt leta,
efter varje tecken på dåligt visat intresse
bara för att försöka få dig att visa motsatsen
..för att jag ska kunna känna mig trygg

och jag vet att varje gång jag letar, pressar,
försöker klämma fram varje uns av bekräftelse från dig
varje gång, så tömmer jag all ork ur dig

och förlåt, för att jag inte vågar lita på dig.
när det egentligen handlar om mig.


för jag är så rädd att förlora dig.




Fri vers av namnlös
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-04-11 23:07



Bookmark and Share


    PoetTina
Usch vad bra!
Säger usch, för jag känner igen känslan så bra
Dte är så jobbigt!
Usch fy farao!
Förstår dig precis!
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

namnlös