Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fortfarande rädd för dig


Vågar inte ens se dig i ögonen,
när du räcker fram en hand
Min hand i din, bara för en stund
Förskräckt, måste dra mig tillbaka
Jag vågar inte falla nu

När vi går genom nätterna, tillsammans
Det är så nära nu, men jag vågar ännu inte ta din hand
Du ger mig alltid en ny chans, men jag tar ett steg bakåt, igen
Jag vågar inte falla nu

(Hur länge väntar du på mig?)




Fri vers av namnlös
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-24 01:07



Bookmark and Share


  aol
Starkt och så berörande skaldat,
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

namnlös