Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fint förhållande


Du tycker att hon är det finaste som finns
Så fin att titta på, så härlig när hon rör sig

Du älskar att han lyssnar så, förstår allt du säger
Bekräftar allt du tycker och visar att du har rätt

Men alla ser ju att han bara lyssnar för att få dig i säng,
och du låter honom bara få dig i säng för att du ska få
bekräftelse på allt du säger, få känna dig smart, stark och klok.




Fri vers av namnlös
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-03-26 15:17



Bookmark and Share


    PoetTina
Hmmm
Bra text
Men hade svårt att få ihop första delen med sista
Han tyckte hon väl var jättefin
det lät som kärlek!
Men sen var det bara sex..?
Eller har jag missförstått ngt?
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

namnlös