Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖTT PÅ JULEN

Trött på julen?
Här är trösten!
Jesus född
nån gång på hösten.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-06 08:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Han föddes troligen i september.
Ingenstans i Bibeln uppmanas vi att högtidlighålla Hans födelsedag.
Det enda vi uppmanas att fira är brödsbrytelsen.

2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström