Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från arkivet, troligen några år på nacken


Pyspunka

Nu skriver jag igen
för att det pyser och väser...
någonstans inom mig
står jag inte ut...
jag vet inte om jag ska sova
eller ringa någon
eller bara skrika
rakt ut i tomma luften
...allt är så konstigt...
skrev en låt innan
med pianokomp och allt,
som jag tränat på som fan
den blev så bra
så synd
att ingen får höra
så synd att mitt vackra begåvade arsle
inte är till någon nytta
för jag vet inte
jag förstår inte
jag kan ju för fan inte
leva




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-17 10:45



Bookmark and Share


  Zandor
hahahaa...kan du inte lägga en ljudfil
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima