Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I´m so fucked now!




Jag har en hel jävla fuckin opera
I huvudet
Jag sjunger med
Så gott jag kan

La la la

Viftar på tårna
Under täcket
Där jag ligger
Sömnlös

Med uppspärrade ögon
Som ingen kan se i mörkret
En hjärna som tänker
Tänker
Tänker




















Tänker på dig




Fri vers av Tess74
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-06 11:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra ;) Gillar den mycket!
2014-02-07

  Hon kallar sig poet VIP
Snyggt avslut!
2014-02-06

  mickech
Ja ibland fastnar tanken!
2014-02-06

  Angel of love
Längtan som pirrar..:)
2014-02-06

    ej medlem längre
lyssna gärna på Samuel Barber
Adagio for strings
Op.11
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74