Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfjäril






I mörkret
I min lägenhet
Andas något

Det är mina tankar
På en skärm

Som spottar ut orden
Åt mig

Jag ler
Och kastas omkull
I dina ord

Som når ända fram
Ut ur tidsmaskinen

Jag är en nykläckt
Nattfjäril
Som torkar mina vingar
Under lampans sken

Samtidigt som Bruce Springsteen sjunger
I´m on fire




Fri vers av Tess74
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-07 00:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nice ;)
2014-02-07

  Kaptenlöjtnant
det är n kanon låt!
älskar springsteen
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74