Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och natten 1

 

1

Vi liknar varandra

jag

och natten

 

den döljer sina

sorg

i sitt djupaste innre

och jag

bakom

masken jag har

i flera år

 

2

Vi liknar varandra

jag

och natten

 

den har månnen

och stjärnoran

till sällskap

och jag

dina vackra ögon

och söta leenden

 

Omid Salimi  07.02.2014




Fri vers (Fri form) av Salimi Omid
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-07 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet!
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Salimi Omid
Salimi Omid