Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
???? ????????? ?????????


spring i benen och propaganda

är det först nu
eventuella neuropsykiatriska
fenomen ger sig till
känna
eller är jag
bara taggad att
prestera mer
på olympiaden i Ryssland (som tittare)

det är ett land i olycka
som bjuder på en stunds glädje
vi kan tacka nej till detta gästabud
men vi måste förstå att vår närvaro
ändrar lite också på despoten





Övriga genrer (Kåseri) av Bengt VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-07 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP