Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till slut

 

så kom den till slut
på väg till mitt bo i natt
alltså inte till mitt hem
ty det är ju hos dig

 

doften

 

den första doft av liv
av dagens solvärmda jord
och jag visste då med ens
att vintern nu är död

 

 

 




Fri vers av Pica pica
Läst 659 gånger
Publicerad 2006-03-18 02:59



Bookmark and Share


    Margaretha
Härlig, härlig varm dikt om tro och hopp och ny tid som stundar. Kan nog tolkas på många sätt. Underbart fin!
Mvh Margaretha
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica