Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnets droppar

En dag som denna
när regnets droppar
dimper ner på marken
och hoppar

En dag som denna
när snön försvinner
töar bort från oss
och dikena rinner

En dag som denna
när jag ser tillbaka
på mitt liv jag levt
och fått försaka

Men livet fortsätter
en bra tag till
och det är bra
för det är mycket jag vill

Drömmar uppfylls
och jag vet
att flera kommer
jag känner tacksamhet

En dag som denna
när regnets droppar
hänger i luften
och tankarna hoppar





Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-07 16:01



Bookmark and Share


  aol
verkligen så berörande fint skaldat vännen,
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt