Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack kära vänner för all Er uppmuntran!


Tre limerickar till

1.
En busig krabat ifrån Orsa
var jämt i konflikt med sin brorsa
Då kom där en tant
Hon singlade slant
"I säng med er!" skrek deras morsa

2.
En skönhetsdrottning från Flen
med häftigt lurviga ben
Juryn skrek "ack!"
Publiken den stack
En kackerlackshona, det var hen

3.
Det kom en ung man från Peru
han letade efter en fru
I trädkronan satt
parant i sin hatt
en fru-aspirant Kakadu




Bunden vers (Limerick) av walborg
Läst 921 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-02-07 23:30



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Underbart och roligt :)) Tack härliga Walborg!
2014-03-06

  Daniel_78 VIP
Jag tycker bäst om nummer två och jag håller med Susanne här under, att det vore lite kul att avsluta den med "hen", då benen var just en blandning mellan han och hon. Roligt att du kör igång med limerickar. Rytmen sitter som en smäck!
2014-03-04

  Eva Langrath VIP
Tack för härliga skratt.
2014-03-01

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-02-10

  Rozsi.kovacs

Härliga limerikar du bjuder på
2014-02-10

  ULJO
Bokmärke
2014-02-10

  Epione VIP
Jätte bra, så roliga bilder du målar upp. Flytet är perfekt, sitter som en smäck, du kvinna så käck.
2014-02-10

  Heikki Hellman
Roligt att läsa dina flytande limericker. Det är flykt över det du skriver.
2014-02-10

  © anakreon VIP
Keep up the good work!
Calle
2014-02-09

    ej medlem längre
Tycker om, applåder!
2014-02-09

  ResenärGenomLivet VIP
Roligt att läsa...:-))
2014-02-09

  Monika A Mirsch VIP
1. och 3. njuter jag mest av. Den 1. alldeles speciellt, påminner om min egen barndom - tjusiga limerickar!
2014-02-08

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Kul. Men i nr 2 så rimmar ju inte slutordet med Flen och ben. Men numer går det ju bra att använda ordet "hen" istället, och då blir det ju faktiskt ett rim :-) (Även om uttalet inte riktigt stämmer...)
2014-02-08

  aol
både rolig och smått poetiskt hahaha,
tack Walborg, nu känns min dag lättare,
2014-02-08

  Bibbi VIP
Ja, Du får mig att skratta.
2014-02-08

  aol
tack vännen för ett gott skratt, det behövde jag, kram
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg