Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grillrök mot en grå himmel

att beskriva
kan vara något av
det svåraste
som finns

vad ligger i luften?
en sval vårkväll
sista april

doft av tändvätska
bark och brända
barriärer

du var ung
jag var yngre
i en svunnen
tid

den kvällen då allt
rörde
berörde
skakade om

förde oss
djupare
in i universums
oändliga tunnlar

där såg jag dig
bara dig
som om ingenting annat
existerade




Fri vers av S.Jas
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-08 01:38



Bookmark and Share


  knappen
I <3 U
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas