Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bågstafett! Läs och anknyt till den båge du lyfter, böj den till en annan båge och skicka vidare till en annan poet. Tagga din text på Båge och kopiera denna ingress! Bågen går vidare till Monica Kvist!


Rastlösa bågar

Rastlösa bågar

Har fått nog

Männskans dårskap

Har de sett

blodsband, blåtand, blodbad,

Evig räcka av felslut

Välver sig

Mot himlen

i hopp om att spränga

kedjan till jorden

och plötsligt

befriade från sin tyngd

sväva i det blå




Fri vers av axveronika
Läst 348 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-08 12:23



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Härligt!
2014-04-30

    ej medlem längre
Kraftfull bågformation..

2014-02-16

  ULJO
Fint fångat
2014-02-16

  Anya VIP
Likt en fredsappell är denna bågdikt!
2014-02-15

  Linda CH VIP
Snygg böljande båge! Stafetten går vidare!
2014-02-15

    Monica Kvist VIP
Den kraften gillar jag skarpt!
2014-02-13

    Silverbjer
Hejja!! I like!

2014-02-10

  Lars Hedlin
Styrka i att släppa det fritt!
2014-02-09

  Nanna X
haha vilken frigörande bågrörelse!
2014-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Människans slut är Guds början.
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika