Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 6

 

18

som en mogen frukt

landar i dina händer

med en blick, min själ

 

19

som en kär fjäril

dansar runt din skönhets ljus

mitt galna hjärta

 

20

startar med min blick

och dina söta leenden

livets karneval

 

Omid Salimi  08.02.2014

 

 




Bunden vers (Haiku) av Salimi Omid
Läst 309 gånger
Publicerad 2014-02-08 13:28



Bookmark and Share


  Nasrin
mycket vackert haiku!!!
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Salimi Omid
Salimi Omid