Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gaumarjos

Ur dagen tappas ljuset ut

Vinet tappas ner i karaffen

Karaffen tas till bordet

På verandan är det mörk svart natt nu

Vinet hälls i glasen

Gyllengult, fluorescerande

Vi säger gaumarjos och dricker ur

Ljuset är i oss




Prosa (Kortnovell) av axveronika
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-08 16:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Dina ord berör på djupet och på ett fint sätt *tack* /kram
2014-03-27

  Daniel_78 VIP
Har läst och tycker om dina texter.
2014-02-20

    Silverbjer
Låter som nostalgiska minnen ur en berikande resa. Inre som yttre.
Fint flöde!
2014-02-10

  Lars Hedlin
En text som jag tycker om!
2014-02-09

  Anya VIP
Tycker om metaforen med vinet, som ett livsljus...kanske nått religiöst? En nattvard med gyllengult vin.
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika