Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlora sin kraft

Att förlora sin kraft är som att genomgå alla "Dom 7 dvärgarna".

Först blir man TRÖTTER - man orkar ingenting. Ingenting spelar någon roll.
Sen blir man BLYGER - orkar inte träffa människor.
Sen blir Man BUTTER - ledsen, dämpad, arg.
Sen blir man TOKER - står inte ut med någonting, man tror man blir tokig.
Sen blir man PROSIT - immunförsvaret blir sänkt.
Sen blir man KLOKER - Man börjar omvärdera livet, man ser livets mening igen.
Och slutligen blir man GLADER - man blir starkare, vågar säga nej till saker som behöver få gränser i ens liv och glädjen börjar återkomma.

En dag i taget
En sak i taget'

En del av mej..

(Axplock ur min blogg)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 1194 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2014-02-08 20:46



Bookmark and Share


  Connie
Älskar metaforer och detta var det bästa jag läst på länge!
2014-04-25

  Starkast
Vad fiffigt tänkt och skrivet, stämmer så bra!
2014-03-13

  Gisela Nordell
det var roligt att läsa
befinner mig nog i steget mellan Butter-Glader
intressant att se som en linje i dessa ...
2014-02-21

  bittemi VIP
Vilken härlig text! Gillar jämförelsen med dvärgarna!
2014-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Exakt!
2014-02-19

  Anna Nyman
Just så är det!!!

2014-02-16

    ej medlem längre
Underbara härliga rader:)
2014-02-15

  Kajsa Karin VIP
Finurligt kopplat!
2014-02-13

  Drömfångare
Hah, underbart :D
2014-02-12

    Monica Kvist VIP
Vilken kul idé ! Jättesmart och bra skrivet.
2014-02-11

  Teresia Ridell
Finurligt..känner igen mig..fastän att de inte kom i den ordningen till mig..och glader håller sig visst borta än..
2014-02-11

    Birgersdotter VIP
Väldigt humoristiskt och samtidigt sant och djupt..Bravo
2014-02-11

  Lärling
Mycket finurligt och bra!
2014-02-11

  axveronika
Haha så bra!
2014-02-11

  coffe
grymma verser och vis refräng/c
2014-02-09

  Linda CH VIP
En sagolik jämförelse med livets faser! Härligt ordat!
2014-02-09

  Frostflinga
å jag blev glader när jag läste!!
2014-02-09

  Solitaire VIP
Du ör ju ett geni!
De där sista dvörgarna vet jag inte var de håller hus,mmen de andra är bekanta :D
Väldigt finurligt!
Fem giftfria äpplen för den!
2014-02-08

  Gisela Nordell
rolig och tänkvärd!
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis