Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rep






Jag binder fast mig
I din hud
Snurrar repen
Runt din själ

Så du inte kommer loss

Där stannar jag
Och kysser dina läppar
Smakar på din tunga
Låter den omfamna
Varje del av min saliv

Som vattnar
Ditt hjärta

Och sedan låter jag
Dig komma närmare
Och närmare
Inpå min kropp

Som hungrar
Efter dig




Fri vers av Tess74
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-08 22:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt hungrigt ;)
2014-02-09

  Carina Bendix
Längtansfullt..
2014-02-09

    ej medlem längre
den är så fint skriven!
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74