Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontakt

intet ont öga
sett genom dina murar
- älskling, jag ser dig




Bunden vers (Haiku) av S.Jas
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-09 02:40



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta är vackert

du skriver vackert
2014-04-01

  knappen
Mycket vacker, precis som dig
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas