Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäster

Gäster
Kommer till vårt hus
Vi dukar med finprslinet
Lagar god mat
Har det trevligt tillsammans
Vill att våra gäster ska trivas

Gäster
Kommer till vårt land
Vi ger dem slitna lägenheter
Ingen bjuder in dem
Ingen pratar med dem
Hur ska de kunna trivas?




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-03-18 10:32



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Verkligen en tankeställare.
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp