Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var det något du sa? eller var det bara jag?


kanske var det oljud

det var något jag hörde i
all hast

suset
bruset
som dånande
istället för att
långsamt
indoktrinera
mina sinnen

jag vill tro att det
kom med vinden
för det försvann
lika snabbt




Fri vers av S.Jas
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-09 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas